Opleiding Leergang Arbeidsrecht

4 modules op HBO-niveau

Met deze leergang arbeidsrecht leert u dit vakgebied kennen aan de hand van boeiende praktijkvoorbeelden. U legt een goede en praktische basis. Uw kennis en inzicht wordt dusdanig, dat u de werking van het arbeidsrecht ook kunt uitleggen.

De route naar een uitstekende basis!

Deze leergang arbeidsrecht wordt veel gevolgd door cursisten die het arbeidsrecht nog maar beperkt beheersen en de stap willen maken naar een grondige basis. Denk aan medewerkers loonadministratie, medewerkers P&O, belastingadviseurs, verzuimbegeleiders en ieder ander die met arbeidsrecht te maken krijgt.

Een korte en effectieve studie!

U werkt in uw eigen tempo en u bepaalt uw eigen startmoment. Uw persoonlijke begeleider is een specialist uit de praktijk. De complexe vragen worden helder en overzichtelijk uitgewerkt. U krijgt daarbij toegang tot de informatie voor cursisten, waarvoor u inlogt op onze website Arbeidsrechter.nl.

Deze leergang bestaat uit 4 modules:

 • Arbeidsovereenkomst:
  Over het aangaan van en bijzonderheden bij een arbeidsovereenkomst (bijv. proeftijd, concurrentiebeding en detachering).
 • Collectief arbeidsrecht:
  Het is van belang om de werking van CAO’s, reglementen, medezeggenschapsrecht, arbeidsomstandigheden en -tijden te kennen, omdat belangen groter zijn.
 • Ziekte en disciplinaire maatregelen:
  Over het begrijpen van de rechten, plichten en procedures mocht een medewerker zich misdragen of ziek zijn.
 • Einde contract:
  Een arbeidsovereenkomst kan op verschillende manieren eindigen, waarbij belangen en tegenstellingen het grootst kunnen zijn. Behoud daarom het overzicht in zo’n situatie.

Kosten: € 595,00 (0% BTW)

Brochure bekijken

Verder studeren na de leergang arbeidsrecht

De Leergang Arbeidsrecht is een volledige afgeronde opleiding. Na deze leergang kunt u zich natuurlijk wel nader specialiseren met de Opleiding Specialist Arbeidsrecht of de de cursusdagen Strategisch Arbeidsrecht. U krijgt als voormalig deelnemer van de Leergang dan overigens € 200,00 korting als doorstromer. Bent u al verder in het arbeidsrecht, dan kunt u zich ook direct opgeven voor de vervolgstudie.

Een opleiding bij een erkend instituut

AN-i | het kantoor achter arbeidsrechter.nl

Voor vragen of persoonlijk advies belt u:

Buiten kantooruren kunt u het bel-mij-terug formulier invullen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.