Goed gereedschap is het halve werk!

Goed gereedschap is het halve werk!

Toolbox
Ontslagregeling

Iedere ontslagsituatie is uniek. Dat vraagt om inzicht en maatwerk. Deze tool legt de situatie uit, geeft advies en rekent alles door.   

  Toolbox
  UWV-ontslag

  De Toolbox helpt werkgevers stap voor stap door de ontslagronde bij het UWV. U krijgt alle documenten op maat per medewerker. 

  Toolbox
  Ongewenst gedrag

  Met deze tool kunnen werkgevers beleid voeren tegen ongewenst gedrag (seksuele intimidatie, discriminatie, pesten & geweld).

  Toolbox

  Actueel arbeidsrecht

  Een overzicht en uitwerking van alle bealangrijke wijzigingen in het arbeidsrecht. 

  Heeft u vragen:

  Arbeidsrechtkantoor AN-i

  Wie zijn wij?

  AN-i kent de realiteit van het arbeidsrecht omdat onze specialisten procederen bij rechtbanken voor zowel werkgevers als werknemers. Zij weten ook wat er bij komt kijken om vraagstukken buiten procedures op te lossen. Deze kennis en vaardigheden vertalen ze naar onze opleidingen en toolboxen. 

  Inmiddels hebben wij voor vele opdrachtgevers werk verricht:

  Werkgevers: o.a. ABN-Amro, CZ, GGD, IKEA, ING, Keerpunt, KPN, LogicaCMG, Nationale Nederlanden, Rabobank, RIAGG, Sociale Verzekeringsbank en het UWV.

  Wij zijn bovendien het kantoor achter de website arbeidsrechter.nl. Daarop worden alle vraagstukken in het arbeidsrecht uitgewerkt in combinatie met wetteksten. De arbiters van AN-i beslechten geschillen tussen werkgevers en werknemers. 

  Tot onze onderzoekscommissies behoren de klachtencommissie ongewenst gedrag, dat onderzoek doet naar gedrag van medewerkers (seksuele intimidatie, discriminatie, pesten, agressie en geweld).