Contact

“Het goede spoor kiezen, dat begint met het horen en begrijpen van het probleem.”

Meer zien …… …
… anders denken.

Meer inleven …
… anders denken.

Meer horen …
… anders denken.


Wat kunnen wij voor u betekenen?

Op het goede spoor

AN-i is veelzijdig in het arbeidsrecht. Zo verzorgen wij opleidingen voor onder anderen P&O-ers, cursusdagen voor advocaten en ondernemingsraden en lezingen. Voor werkgever en werknemers lossen we vraagstukken op door advies, bemiddeling of door te procederen. Ter voorkoming van conflicten verzorgen we contracten en gedragscodes. We helpen u graag!

Vragen over arbeidsgeschillen

Heeft u een geschil en wilt u dat oplossen, dan kunt u zich aanmelden voor een gratis en vrijblijvend gesprek met een specialist:

Vragen over de opleidingen arbeidsrecht

Voor vragen over onze opleidingen kiest u:

telefoon-08800
Buiten kantooruren kunt u het bel-mij-terug formulier invullen.
Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Vragen van de pers en media

Voor vragen van journalisten voor onder andere radio, TV en kranten kunt u contact opnemen met onze persvoorlichter met het nummer 08877-08855 of middels het bel-mij-terug-formulier.

AN-i | het kantoor achter arbeidsrechter.nl

Wie zijn wij? ...... ...... meer info over AN-i

AN-i kent de realiteit van het arbeidsrecht omdat onze specialisten procederen bij rechtbanken voor zowel werkgevers als werknemers. Zij weten ook wat er bij komt kijken om vraagstukken buiten procedures op te lossen. Deze kennis en vaardigheden brengen ze ook over tijdens de opleidingen aan de hand van vraagstukken uit de eigen praktijk.

Inmiddels hebben wij voor vele opdrachtgevers werk verricht:

Werkgevers: o.a. ABN-Amro, CZ, GGD, IKEA, ING, Keerpunt, KPN, LogicaCMG, Nationale Nederlanden, Rabobank, RIAGG, Sociale Verzekeringsbank en het UWV.

Advocatenkantoren: o.a. Boekel de Nerée, Van Diepen Van der Kroef, Labee, Boels Zanders, Cleerdin Hamer, Houthoff Buruma, Damsté, Schouten en Lagro.

Wij zijn bovendien het kantoor achter de website arbeidsrechter.nl. Daarop worden alle vraagstukken in het arbeidsrecht uitgewerkt in combinatie met wetteksten, als ook dagelijks nieuwsberichten geplaatst en krijgen cursisten toegang tot onder andere de informatie voor specialisten.