Contact

Contact

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het arbeidsrechtkantoor AN-i biedt meerdere diensten aan.

  • We verzorgen erkende opleidingen arbeidsrecht voor onder anderen P&O-ers en masterclasses voor advocaten.
  • We verlenen juridische bijstand aan werkgevers en werknemers, door te adviseren, bemiddelen of te procederen.
  • Als arbeidsrechter beslechten wij geschillen door arbitrage, wat wettelijk is geregeld en een afdwingbaar vonnis oplevert. 
  • De klachtencommissie ongewenst gedrag onderzoekt seksuele intimidatie, discriminatie, pesten en agressie
  • Ons expertiseteam verwijtbaar handelen doet onderzoek naar o.a. diefstal, fraude en bedrog. 

U bereikt ons met:     

telefoon-08800

Buiten kantooruren kunt u het bel-mij-terug formulier invullen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Meer info over AN-i

AN-i kent de realiteit van het arbeidsrecht omdat onze specialisten procederen bij rechtbanken voor zowel werkgevers als werknemers. Zij weten ook wat er bij komt kijken om vraagstukken buiten procedures op te lossen. Deze kennis en vaardigheden brengen ze ook over tijdens de opleidingen aan de hand van vraagstukken uit de eigen praktijk.

Inmiddels hebben wij voor vele opdrachtgevers werk verricht:

Werkgevers: o.a. ABN-Amro, CZ, GGD, IKEA, ING, Keerpunt, KPN, LogicaCMG, Nationale Nederlanden, Rabobank, RIAGG, Sociale Verzekeringsbank en het UWV.

Wij zijn bovendien het kantoor achter de website arbeidsrechter.nl. Daarop worden alle vraagstukken in het arbeidsrecht uitgewerkt in combinatie met wetteksten. 

Tot onze onderzoekscommissies behoren de klachtencommissie ongewenst gedrag, dat onderzoek doet naar gedrag tussen medewerkers onderling (seksuele intimidatie, discriminatie, pesten, agressie en geweld). Het expertiseteam verwijtbaar handelen doet onderzoek naar o.a. diefstal, fraude en bedrog. 

AN-i is verder een beroepsinstituut, wat betekent dat wij conflicten oplossen tussen cursisten en andere opleidingsinstituten via onze beroepsregeling. 

 

Arbeidsrechtkantoor AN-i

Stoombootkade 24

8701 KA Bolsward

advies@an-i.nl

Door verder gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw beleving van de site te verbeteren. Zie onze privacystatement.