Specialist raadplegen

“Met goede raad komt u op het goede spoor. Goede raad komt voort uit luisteren, inleven en het zien van mogelijkheden.”

Meer zien …… …
… anders denken.

Meer inleven …
… anders denken.

Meer horen …
… anders denken.


Een specialist arbeidsrecht biedt hulp bij ontslag en arbeidsconflicten

Het uitgangspunt is dat wij persoonlijk en betrokken uw doel bereiken!  Om een ontslagzaak of arbeidsgeschil op te lossen, dient het goede spoor bewandeld te worden. Om daarin het verschil te maken, moet je meer horen, meer inleven en meer oplossingen zien. Dat mag u van een specialist van AN-i verwachten!


Wie zijn wij?

AN-i is een kantoor met gedreven specialisten in het arbeidsrecht en werkt landelijk voor werkgevers en werknemers. De betrokkenheid kunt u reeds ervaren in het eerste gesprek. We willen tot de kern van het vraagstuk doordringen en u duidelijkheid geven. In goed overleg met u krijgt u voor ogen op welke wijze uw doel wordt bereikt. Een specialist arbeidsrecht behandeld alle zaken in het arbeidsrecht, van (collectieve) ontslagzaken, loonvorderingen en concurrentiebeding, tot zaken over ongewenst gedrag en medezeggenschap.

Naast het oplossen van arbeidsconflicten verzorgen wij opleidingen, ook voor advocaten en grote opdrachtgevers zoals o.a. ABN-Amro, CZ, GGD, IKEA, ING, Keerpunt, KPN, LogicaCMG, Nationale Nederlanden, Rabobank, RIAGG, Sociale Verzekeringsbank en het UWV.

Specialist raadplegen

 

Heeft u een arbeidsconflict, dan bent u dicht bij een oplossing! U kunt gratis met een specialist spreken, die u hierover meer kan vertellen.

Stappen

  • U neemt telefonisch contact op
  • Wij bepalen welke specialist u kan helpen
  • Binnen 24 uur spreekt u de specialist
  • Het arbeidsgeschil wordt grondig besproken
  • U krijgt na het gesprek de tijd voor beraad
  • U bent volledig vrij in de vervolgstappen

Resultaat

  • U kent de mogelijkheden en kansen
  • U weet wat er moet gebeuren na het advies
  • U weet wat wij voor u kunnen betekenen
  • U kunt de situatie beter doorgronden

Gratis en geheel vrijblijvend

Wilt u dat wij het arbeidsconflict voor u oplossen?

Om uw doel te bereiken kunnen wij voor u aan het werk gaan. We bespreken het traject en we houden u van iedere stap op de hoogte. Zo houdt u controle en weet u wat wij allemaal voor u doen. Vooraf krijgt u inzage in de kosten. Een optimale samenwerking met u is de eerste stap naar het door u gewenste resultaat.

Wij werken voor werkgevers en werknemers, van groot tot klein. Van eenvoudige zaken die we in een middag oplossen tot collectieve trajecten. Het gaat om advies, bemiddelen en/of procederen.

Wilt u meer weten over onze diensten, vraag dan eerst een gesprek aan en bespreek gratis en geheel vrijblijvend uw vraagstuk.