De oplossingen van een arbeidsrecht specialist

Iemand op het goede spoor zetten, betekent goede raad geven. Echt goede raad vraagt om goed luisteren naar de wensen, meer inleven in de situatie en het zien van alle oplossingen. Dus meer horen, meer inleven en meer zien, maar ook anders kunnen denken. Een arbeidsrecht specialist past dit toe bij het oplossen van arbeidsgeschillen voor werkgevers en werknemers. Onze specialisten brengen dit ook over in onze opleidingen arbeidsrecht. Het is onze missie om persoonlijk en betrokken uw doel te bereiken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

AN-i | het kantoor achter arbeidsrechter.nl .... meer info over ons

AN-i kent de realiteit van het arbeidsrecht omdat onze specialisten procederen bij rechtbanken voor zowel werkgevers als werknemers. Zij weten ook wat er bij komt kijken om vraagstukken buiten procedures op te lossen. Deze kennis en vaardigheden brengen ze ook over tijdens de opleidingen aan de hand van vraagstukken uit de eigen praktijk.

Inmiddels hebben wij voor vele opdrachtgevers werk verricht:

Werkgevers: o.a. ABN-Amro, CZ, GGD, IKEA, ING, Keerpunt, KPN, LogicaCMG, Nationale Nederlanden, Rabobank, RIAGG, Sociale Verzekeringsbank en het UWV.

Advocatenkantoren: o.a. Boekel de Nerée, Van Diepen Van der Kroef, Labee, Boels Zanders, Cleerdin Hamer, Houthoff Buruma, Damsté, Schouten en Lagro.

Wij zijn bovendien het kantoor achter de website arbeidsrechter.nl. Daarop worden alle vraagstukken in het arbeidsrecht uitgewerkt in combinatie met wetteksten, als ook dagelijks nieuwsberichten geplaatst en krijgen cursisten toegang tot onder andere de informatie voor specialisten.